Lieve Pa
Nog een paar dagen voor de derde verhuizing
Door: Violet
Blijf op de hoogte en volg Violet
05 Maart 2024 | Nederland, Zandvoort
11 dagen in Zandvoort en je denkt dat je dan wel tot rust kan komen...NOT. Er moet gezwommen worden, geklauterd en geknutseld, maar vooral ook gestart worden met scholing. Dat is wel even creatief zijn, want met een eettafel van 1x2m, waar 2 mensen aan moeten werken en 3 moeten eten, is dat schuiven, schuiven en nog eens schuiven. En dan praat ik niet eens over de boeken die we moeten gebruiken voor de online scholing.
Afijn, ook dit doen we gewoon ff. Het is maar tijdelijk.
Deze dagen in Zandvoort nemen we ook veel afscheid van vrienden en familie. We rijden zondag nog even 1 keer langs mijn vader en zijn vrouw en dat is niet alleen heel emotioneel, maar vooral ook zwaar. Zwaar omdat dit waarschijnlijk de laatst keer is dat ik mijn vader in levende lijven zal zien. Het doet hem goed dat hij ons nog een een keer kan zien en ik knuffel hem zoveel ik kan. Ik zie dat het hem pijn doet dat ik wegga en hij zijn kleinzoon ook moet missen. Ik verzeker hem dat we veel zullen videobellen, maar ik weet dat dat de pijn niet wegneemt. Ik voel me schuldig en naar dat ik mijn vader in zijn toestand zo moet achterlaten....tranen met tuiten huil ik zo stil mogelijk in de auto, maar Owen weet dat ik verdriet heb en hij zegt dat hij het begrijpt dat ik zo verdrietig ben, om afscheid te nemen van opa Martin.
De volgende avond komt de zus van Rob, Mirjam alvast even een keer langs. Super gezellig kletsen we en de avond vliegt voorbij. Gelukkig nemen we nog geen afscheid, want woensdag komt ze weer met haar man Hans en oma Toos.
Dinsdag komt een bestie van mij, Corine met haar zoon Mitch. Super leuk spelen de boys in het zwembad, terwijl de mama's lekker bijkletsen. Alsof we elkaar gisteren nog gezien hebben. Het is echt een vakantie dagje, en ik ben dankbaar dat de boys zo met elkaar genoten hebben! Maar vooral dat Corine helemaal naar Zandvoort is komen rijden om nog een dagje met mij door te brengen. Het afscheid is minder zwaar, maar het blijft gek allemaal.
Woensdag komen Mirjam, Hans en Toos en donderdag gaan we inpakken, inpakken en nog meer inpakken!!! Alles wat niet in de koffers kan gaat alsnog naar de vuilstort. En dan vrijdag ochtend vertrekken we naar het hotel op Schiphol. De kat legt inmiddels vierkante drollen van al dat verhuizen, maar hij doet het echt super goed! Nog maar 2x verkassen en dan zijn we o onze bestemming....ons nieuwe huis...
07 Maart 2024 - 19:00
Jansen:
sterkte met ontkoppelen.
hierna wordt het beter!! 🧚🏻♂️🧚🏻♂️
07 Maart 2024 - 19:01
Jansen:
Heel veel succes en bin voyage!! Xx